Våra tjänster

Vi på Num städ och flytt är experter på städning! 


Vi erbjuder såväl flyttstädning som städning av kontor och trapphus i Högsby med omnejd. Vi har stor

vana av att städa företag och vi utför även byggstädning efter renoveringar eller ombyggnationer.  Önskar du flyttstäd i Vimmerby eller byggstäd i Kalmar löser vi det. 


När vi anlitas för att utföra ett flyttstäd i Högsby med omnejd tar vi alltid med oss de maskiner och kemikalier som behövs. Naturligtvis är vi måna om miljön och om att använda kemikalier som inte skadar eller förstör ytor och material där vi städar.


Vi ger dig alltid en fri offert vid intresse av att anlita oss för städ. Arbeten utför vi med ungefär 10 mils radie från Högsby. Det innebär att vi städar i både Kalmar, Timmernabben, Nybro, Oskarshamn och på flera andra platser. Flyttstäd i Mönsterås är också en sak vårt företag ordnar. Du kan alltid få en kostnadsfri offert på flyttstäd i Oskarshamn och kringliggande orter redan samma dag genom att fylla i formuläret på vår startsida!


Våra priser är mycket humana och vi ser också till att sköta RUT-avdraget till Skatteverket. På den faktura du får av oss betalar du alltså bara 50 % av den faktiska kostnaden.Vid sidan av städverksamheten hyr vi också ut kalla och varma lagerlokaler samt förråd i Högsby med omnejd till låga priser. Kontakta oss för mer information om det!

Här är några av de tjänster vi erbjuder:


Uthyrning av lager och förråd


Vi kan hjälpa dig även med förråd och med att magasinera dina möbler och andra saker om du inte får plats med allt. Vi har både kalla och varma förråd från 200 kr per månad. 


Om du behöver lagerplats erbjuder vi också lager som rymmer allt från en kartong upp till större husbilar.

FLYTTSTÄDNING


Flyttstädning kräver väldigt noggrann och proffsig städning. Såväl insidor av skåp, skåpsluckor och lister ska rengöras. Ugnen ska städas, du ska dra ut spisen och rengöra bakom den, fläkten ska rengöras och fönstren putsas.  Dessutom ska avloppsbrunnen rengöras. Genom att anlita oss slipper du tänka på städningen!


Vi erbjuder dig ett fast pris på städning i Högsby med omnejd och garanti ingår alltid. Om städningen inte blir godkänd vid en besiktning gör vi om den helt kostnadsfritt. Du behöver alltså inte oroa dig för extrajobb eller oväntade utgifter!